Obnova Ukrajine - priložnosti za slovensko gospodarstvo, Kranjska Gora, 22. marec 2024

torek, 27. februar 2024


Vabimo vas, da se nam pridružite na prihajajočem dogodku z naslovom Obnova Ukrajine: Priložnosti za slovensko gospodarstvo. Dogodek bo potekal v petek, 22. marca 2024, v Hotelu Kompas v Kranjski Gori, s pričetkom ob 10. uri in se bo zaključil v popoldanskih urah s kosilom in ogledom poletov v Planici. Dogodek organizira ISR skupaj z javno agencijo SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvom Ukrajine v Sloveniji

Mednarodna skupnost je izjavila, da je pripravljena sodelovati pri prihodnjem gospodarskem okrevanju in rasti Ukrajine. Obnova in okrevanje Ukrajine predstavlja priložnost brez primere tako za Ukrajino kot za Evropo. Novo sprejeti instrument EU za Ukrajino je ključno orodje za izvajanje projektov v Ukrajini.

Pridružite se nam na razpravi o priložnostih slovenskega gospodarstva za sodelovanje pri obnovitvenih projektih v Ukrajini, kot tudi za oblikovanje novih partnerstev z ukrajinskimi partnerji.

Cilj dogodka je pomagati podjetjem razumeti, kakšne so njihove priložnosti pri obnovi in okrevanju Ukrajine. Udeleženci bodo slišali mnenja ukrajinskih, slovenskih in mednarodnih strokovnjakov.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Program bomo objavili v kratkem.

Vljudno vabljeni k registraciji tukaj.

V primeru vprašanj, povezanih s trenutnim mednarodnim dogajanjem in vplivom tega na poslovanje, vabljeni, da kontaktirate ISR, info@isr.si.


 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na ukrajinski trgZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: