Pogoji poslovanja v Republiki Italiji, Ilirska Bistrica, 15. maj 2019

sreda, 24. april 2019

Datum: 15. maj 2019 od 17. do 19. ure
Kraj: SPOT Svetovanje Primorsko-Notranjske regije, Bazoviška cesta 13, Ilirska Bistrica

Zaradi bližine sosednje Italije, kar ugodno vpliva na stroške transporta, so naša podjetja v veliki večini vezana na italijanski trg, pa naj si bo kot kupci, prodajalci ali ko gre za druge poslovne navezave.

Podjetja se tudi vedno bolj zavedajo potrebe po kvalitetni pripravi pred vstopom na trg Italije. Pri tem jim je v veliko pomoč Slovensko deželno gospodarsko združenje v Trstu ter Veleposlaništvo RS v Rimu, generalni Konzulat RS v Trstu in Generalni konzulat RS - Gospodarski urad v Milanu.

S pomočjo predstavnikov Slovenskega deželnega gospodarskega združenja bo podjetnikom, tudi na praktičen način, predstavljena italijanska zakonodaja s področja davkov, varstva pri delu in varstva okolja. Imeli pa bodo možnost tudi predhodno zastaviti vprašanja, da bodo tako dobili čim bolj izčrpen odgovor na vprašanje, ki jih posebej zanima.

Vabilo

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Število mest je omejeno. Udeležbo je potrebno potrditi najkasneje do 10. maja 2019 na e-naslov: alenka.volk@ozs.si ali gordana.fatur@ozs.si oziroma na telefonsko številko: (05) 71 00 360 ali 031/641 311.


Več informacij o poslovanju v Italiji