Poslovne priložnosti na trgu halal izdelkov in storitev

ponedeljek, 07. marec 2022

Hitro rastoči trg halal hrane in pijač ponuja veliko poslovnih priložnosti. Zajema 1,8 milijarde ljudi in 57 držav z večinskim muslimanskim prebivalstvom in je ocenjen na več kot 1 bilijon dolarjev.

Podjetjem iz sektorja hrane in pijač, ki želijo svoje poslovanje razširiti na globalni trg halal izdelkov in storitev, pri tem lahko pomaga globalni poslovni razvojni center Halal Trade and Marketing Centre (HTMC)

Center, ki sta ga odprla Uprava proste ekonomske cone letališča Dubaj (DAFZA) in Center za razvoj islamskega gospodarstva Dubaj (DIEDC), podpirajo ključni partnerji v celotnem ekosistemu halal gospodarstva.

HTMC je »one stop shop« za področje halal izdelkov in zagotavlja informacije o trgu, nasvete glede skladnosti s standardom halal ter podporne storitve za podjetja, ki želijo vstopiti na globalni trg halal izdelkov. Podjetjem pomaga pri ustanavljanju družb v prosti coni Dubai Airport Freezone ter pri povezovanju z uvozniki, distributerji in trgovci na drobno v muslimanskih državah.
 

Več informacij:

The Halal Trade & Marketing Center (HTMC), Info@thehtmc.com

 

Morda vas zanima tudi: