Povabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji: Potovanja, povezovanja in mobilnost, EXPO Dubaj, 12. - 16. januar 2022

sreda, 29. september 2021

 

Slovenska podjeta lepo vabimo k udeležbi v okviru gospodarske delegacije »Potovanja, povezovanja in mobilnost«, bo potekala od 12. do 16. januarja 2022, v okviru svetovne razstave EXPO Dubaj, v Združenih arabskih emiratih.

Udeležba v gospodarski delegaciji bo slovenskim podjetjem omogočila aktivno udeležbo na slovenskem poslovnem forumu na temo promocije slovenskih celovitih inovativnih storitev s področja povezovanja in mobilnosti, poslovno mreženje s potencialnimi partnerji iz ciljnih tujih trgov, strokovno voden obisk slovenskega paviljona in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj.

Dogodek organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, v partnerstvu s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.
 

Program gospodarske delegacije

 
Okvirni program gospodarske delegacije
Sreda, 12. 1. 2022
 • Odhod iz Slovenije (let Ljubljana-Dubaj FLYDUBAI (14.30-23.20), skupinski prevoz do hotela, prijava v hotelu
Četrtek, 13. 1. 2022  
 • 10.00-11.00
Uraden sprejem udeležencev delegacije v slovenskem paviljonu
 • 11.00-13.00
Poslovni forum: »Celovite inovativne transportne in logistične storitve ter rešitve za Evropo & visokokakovostni produkti in storitve slovenskega malega gospodarstva«
 • 13.00-15.00
Poslovno kosilo in neformalno mreženje v slovenskem paviljonu z mednarodno udeležbo
Petek, 14. 1. 2022
 • Dopoldan
  Opcijsko: Obiski tujih paviljonov in neformalna poslovna mreženja
 • 13.00-15.00
Poslovno kosilo in neformalno mreženje v slovenskem paviljonu z mednarodno udeležbo
 • Popoldan
Opcijsko: Individualni sestanki s tujimi podjetij
Sobota, 15. 1. 2022
 
 • Dopoldan
Opcijsko: Individualni sestanki s tujimi podjetij
Nedelja, 16. 1. 2022
 • Odhod iz Dubaja (skupinski prevoz iz hotela na letališče; let Dubaj – Ljubljana FLYDUBAI (10.00-13.30)
 

Prijava in dodatne informacije

Število mest je omejeno na 15 podjetij (lahko 2 udeleženca / podjetje; v primeru omejitev lahko sodeluje na dogodkih samo 1 udeležencev / podjetje) prijave zbiramo preko e-prijavnice na tej povezavi

Rok za prijave je do vključno 3. novembra 2021 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek in podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 12. novembra 2021 in sicer s poslanim e-sporočilom na naslov edina.zejnic@ozs.si. Za odjave udeležencev delegacije po 12. novembru 2021 bo organizator delegacije zaračunal administrativni strošek v višini 300 € na udeleženca delegacije.

Stroški udeležbe

Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja. Okvirni stroški udeležbe v delegaciji po osebi znašajo 1300 € (minimalno 15 potnikov) in vključujejo cene brez DDV (letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana v ekonomskem razredu (z vključeno prtljago), letališke pristojbine, 4 x nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi v hotelu 4*, prevoz letališče-hotel-letališče, 2 x povratni prevoz hotel-Expo-hotel, zavarovanje rizika odpovedi potovanja, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris v tujini (kritje do 25.000 €). Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije, ki ureja skupinski potovalni aranžma za slovensko gospodarsko delegacijo, z možnostjo upoštevanja individualnih želja posameznega naročnika potovalnega aranžmaja. Kontakt agencije je VARD TURIZEM d.o.o., ga. Paulina Tušek, tel: 03 492 49 33, e-naslov: paulina@vard.si.
 

Možnost sofinanciranja 60 % stroškov udeležbe

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi na gospodarsko delegacijo, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.


Dodatne informacije: 
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, ga. Edina Zejnić (tel.: 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si).

Elektronski obrazec za prijavo

 

Želite izvedeti več?