Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu Agritechnica - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery, 13. – 19. november 2011, Hannover, Nemčija

torek, 09. avgust 2011

Glede na velik izražen interes slovenskih proizvajalcev kmetijske mehanizacije in opreme za kmetijstvo po sodelovanju s podjetji iz Nemčije, na Javni Agenciji Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI, pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu AGRITECHNICA - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery, ki bo potekal od 13. do 19. novembra 2011 v Hannovru, Nemčija.


Sejem AGRITECHNICA- International DLG Exhibition for Agricultural Machinery je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja kmetijstva, kmetijske mehanizacije ter spremljajočih dejavnosti. V letu 2009 je na sejmu AGRITECHNICA - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery na 185.000 m2 razstavnih površin svoje izdelke in storitve predstavilo 2.308 razstavljavcev iz 46 držav. Sejem si je ogledalo 355.000 obiskovalcev. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.agritechnica.com.


V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in ima organizator sejma na voljo razpoložljive prostorske kapacitete, bo JAPTI prevzel celotno koordinacijo in izvedbo nastopa na navedenem sejmu.Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu AGRITECHNICA - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery v pisni obliki na priloženem obrazcu sporočite na JAPTI najkasneje do ponedeljka 22. avgusta 2011.


Kontaktna oseba:Vabilo
.


Obrazec - interes za udeležbo.