Sarajevo business forum 2024, 21. - 23. maj 2024

torek, 06. februar 2024
 

13. mednarodna investicijsko-poslovna konferenca


Pod pokroviteljstvom Predsedstva Bosne in Hercegovine bo med 21. in 23. majem 2024 v Sarajevu potekala 13. mednarodna investicijsko-poslovna konferenca - Sarajevo Business Forum.

Ta najpomembnejši družbeno odgovorni projekt Bosna Bank International (BBI) bo v letošnji izdaji ponovno osrednji prostor za predstavitev pomembnih naložbenih projektov in srečanje lokalnih, regionalnih in svetovnih predstavnikov vlad in ministrstev, predstavnikov poslovne skupnosti ter investitorjev iz številnih držav.

Sarajevski poslovni forum se je v preteklih dvanajstih letih uveljavil kot eden največjih poslovnih dogodkov v regiji in celotni jugovzhodni Evropi ter pozitivno vplival na oblikovanje podobe Bosne in Hercegovine kot naložbene in razvojne destinacije ter dosegel neposreden gospodarski učinek na poslovno skupnost.

SBF 2024 bo gostil številne panele, na katerih bodo udeleženci govorili o rešitvah energetske in podnebne krize, krepitvi gospodarskega sodelovanja in strategijah za privabljanje naložb na Zahodnem Balkanu.

V ospredju bodo razprave o javno-zasebnih partnerstvih, naložbah v kritično infrastrukturo in spodbujanju boljšega regionalnega sodelovanja. Udeleženci bodo skupaj iskali načine za krepitev trajnostnega razvoja, izboljšanje življenjskega standarda in ublažitev migracij prebivalstva z odpravo trgovinskih ovir in večjo gospodarsko-regionalno povezanostjo.
 

Podrobnosti o dogodku:

 
Dodatne informacije: info@sarajevobusinessforum.com

 

Preberite tudi: 

Gospodarstvo ter možnost vstopa na trg Bosne in HercegovineZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: