Strateško na trg Francije – pripravljamo spletni izobraževalni program

ponedeljek, 17. maj 2021

 
SPIRIT Slovenija, javna agencija načrtuje v juniju in septembru organizirati pet dnevni izobraževalni program vezan na  spoznavanje poslovnega okolja Francije. V okviru izobraževalnega programa bomo spoznavali posebnosti francoskega trga, načine pridobivanja informacij o trgu in vstopa na ta trg. Posebna pozornost bo namenjena področju vstopa na francoski trg preko spletne trgovine ter pravnim posebnostim poslovanja.
 
Leta 2020 se je Francija uvrstila na 7. mesto največjih gospodarskih sil na svetu, takoj za Združenim kraljestvom in Indijo. Ima stabilno poslovno klimo, ki privablja vlagatelje z vsega sveta. Poleg tega je Francija gospodarsko razvita država z veliko, raznoliko in prefinjeno bazo potrošnikov.

Priložnosti za izvoznike z inovativnimi izdelki so v številnih sektorjih, kot so prehrambni izdelki, farmacevtskimi izdelki, mikroelektronika, logistika in zdravstvena oprema. Sektorji z velikim potencialom so tudi klicni centri, biotehnologija, telekomunikacije, IKT sektor, e-trgovina, e-mobilnost, napredna proizvodnja, pametna mesta in okolje.
 
 
Prijave bomo pričeli zbirati v kratkem na tej povezavi.


Več informacij:

Martin Zadel, SPIRIT Slovenija, javna agencija, e-pošta: martin.zadel@spiritslovenia.si

 
Želite izvedeti več?

Naše vsebine:
 
Trendi obnašanja kupcev in kupna moč v Franciji
Gospodarske panoge Francije
 
  
Izobraževalni programi:
 
Strateško na trg