UK Trade Academy, Ljubljana, 11. april 2024

sreda, 13. marec 2024
 

Obvestilo

ponedeljek, 08. april 2024

Izobraževalni seminar UK Trade Academy je zaradi premajhnega števila prijav odpovedan.

 

Izobraževalni seminar UK Trade Academy za slovenske izvoznike
Britansko-slovenska gospodarska zbornica vas v sodelovanju s SPIRIT Slovenija vabi na »UK Trade Academy« v četrtek, 11. aprila, med 9. in 14. uro v Grand Plaza Hotelu v Ljubljani.

Glavni cilj UK Trade Academy je predstaviti novosti pri poslovanju z Združenim kraljestvom, udeležence opremiti z znanjem, potrebnim za premagovanje obstoječih izzivov povezanih z vstopom na trg Združenega kraljestva. 

Obravnavali bomo področja kot so carinski postopki, davki, regulativni okviri, vize, izvozne terjatve, marketinške strategije in strategije odnosov z javnostmi ter poslovno kulturo. 

Program je prilagojen potrebam slovenskih izvoznih podjetij, ki že izvažajo v Združeno kraljestvo, ali pa na ta trg šele želijo prodreti.
Izobraževanje bodo vodili ugledni strokovnjaki iz Slovenije in Združenega kraljestva, ki bodo zagotovili ustrezno podporo. V času programa boste imeli možnost pogovora z njimi.

Program bo potekal v slovenskem jeziku, z izjemo predavanj z gostujočimi predavatelji iz Združenega kraljestva.

Rok za prijavo je 9. april 2024.

Kotizacija znaša 120 € + DDV na osebo.

Odpoved udeležbe je brezplačna do 17. marca 2024. Med 18. marcem in 31. marcem 2024 ste upravičeni do povračila 50 % kotizacije. Po 1. aprilu 2024 vračilo kotizacije ni mogoče.
 

Več informacij in prijava


Britansko-slovenska gospodarska zbornica, info@bscc.si, 08 205 09 66

Vabilo (pdf)


 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na trg Združenega kraljestvaZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: