Vabilo k sodelovanju na mednarodnem kongresu JRE-Jeunes Restaurateurs v Parizu, 7. - 8. april 2024

četrtek, 07. marec 2024
 
 
Datum: 7. - 8. april 2024
Lokacija: Pariz, Le Carreau du Temple
 
JRE-Slovenija v sodelovanju z javno agencijo Spirit Slovenija in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport organizira predstavitev slovenskih podjetij na področju gastronomije. Vabilo se nanaša na podjetja, ki ponujajo izdelke in storitve, ki predstavljajo Slovenijo kot premium kulinarično destinacijo.  
 

Jubilejni kongres JRE ob 50. obletnici

Družina JRE-Jeunes Restaurateurs se vsaki 2 leti sreča na navdihujoči lokaciji v Evropi. Naslednje srečanje bo potekalo v Parizu 7. in 8. aprila 2024, kjer bodo praznovali 50. obletnico.

Med tem dvodnevnim dogodkom bodo šefi kuhinje in sodelavci izmenjevali poklicne izkušnje, razpravljali o vsem, kar se dogaja v poslu, delili osebne izkušnje in predvsem preživljali kakovosten čas skupaj. Pogledali bodo nazaj na 5 desetletij vrhunske gastronomije in praznovali prihodnost. Za to izdajo bo Francija zavzela središčno mesto; njeno gastronomijo, kulturo, tradicijo, pa tudi inovacije in vizijo. Vse to dopolnjeno z bogastvom, strastjo, prijateljstvom in podporo vseh drugih 16 držav, povezanih z JRE-Jeunes Restaurateurs.
 
Udeleženci: 500 udeležencev, vključno z 400 člani JRE, partnerji in mednarodnimi novinarji.
 

Predstavitev slovenskih podjetij

JRE kongres je priložnost za slovenske podjetnike, da se predstavijo mednarodni javnosti. JRE kongres privablja najboljše kuharske chefe, gostince in strokovnjake iz celega sveta. Za slovenske podjetnike in ponudnike v gostinski industriji je to izjemna priložnost za vzpostavitev stikov in poslovnih povezav z mednarodnimi partnerji. Sklepanje poslovnih dogovorov, izmenjava izkušenj in promocija slovenskih ponudnikov so ključni cilji. Podjetja se bodo predstavila na Chef2Chef summit, ki je idealno mesto za tiste, ki se lahko pohvalijo z izjemnimi, inovativnimi izdelki in sestavinami, ki oblikujejo trenutno gastronomsko sceno in bodo to počeli tudi v prihodnosti. Chef2chef summit bo gostil masterclasse, demonstracije in predstavitve s strani partnerjev JRE. Vsak razstavljalec bo imel na voljo 2m razstavnega prostora. 
 

Pogoji za sodelovanje:
 

  • Podjetje mora predstavljati izdelke ali storitve, ki so v skladu z visokimi standardi kulinarike in doprinesejo k bogatitvi vsebine kongresa.
  • Ponudba mora izkazovati inovativnost, kreativnost ter kakovost, ki bo prispevala k vrhunski izkušnji udeležencev kongresa.
  • Podjetje mora svojo ponudbo oblikovati tako, da odraža edinstvenost in bogastvo slovenske kulinarike.
  • Poudarek naj bo na promociji Slovenije kot privlačne gastronomske destinacije, sposobne navdušiti mednarodno občinstvo.
  • Ponudba podjetja mora biti usmerjena v segment visoke kulinarike in izpolnjevati zahteve vrhunskih kuharskih mojstrov ter ljubiteljev fine dinninga.
  • Kvaliteta izdelkov ali storitev naj odražata visoke standarde (premium segment).
  • Za potrditev prijave je potrebna odobritev s strani organizatorja JRE Jeunes Restaurateurs.
 
Zaradi ohranjanja ekskluzivnosti bo izbranih največ 12 prijavljenih podjetij (prijave bodo ocenjevane glede na izpolnjevanje pogojev ter njihovo sposobnost, da dopolnijo in obogatijo kongresno izkušnjo).
 
Cena: 2.000 € + DDV
Cena zajema vstopnino na Chef2Chef summit, postavitev stojnice, 2m stojnice za predstavitev. V ceno niso všteti stroški prevoza in namestitve (razstavljalec si organizira sam).
 
Podrobnosti o dogodku: jre.eu/en/50-years-congress
 

Prijave in dodatne informacije

Ana Hotko, tel.: +386 40 416 267, e-naslov: a.hotko@jre.si
 


 

Preberite tudi: