Vabilo k udeležbi v gospodarski delegacij Gospodarstvo koroške regije, EXPO 2020 Dubaj, 5. do 10. decembra 2021

četrtek, 11. november 2021

Predstavnike koroških podjetij, ki želijo obiskati svetovno razstavo EXPO 2020 Dubaj in se na slovenskem in izbranih tujih paviljonih srečati z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji, ki bo potekala od 5. do 10. decembra 2021.
 
Organizatorji delegacije Gospodarska zbornica Slovenije, Koroška gospodarska zbornica v partnerstvu s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, za udeležence delegacije pripravljamo:
  • aktivno udeležbo na poslovnem forumu, osredotočenem na promocijo koroških mednarodnih podjetij in njihovih storitev, produktov. .
  • poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji ciljnih tujih trgov,
  • strokovno voden obisk slovenskega in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj.
 

Program obiska

 
Okvirni program obiska
Nedelja, 5. december 2021
  Let Ljubljana – Dubaj FLYDUBAI (14.30 – 23.20), skupinski prevoz letališče – hotel
Ponedeljek, 6. december 2021
10.00 – 10.45 Uraden sprejem udeležencev delegacije na SLO paviljonu
11.00 – 13.00 Neformalno poslovno mreženje z pogostitvijo na SLO paviljonu
popoldan Opcijsko: obiski tujih paviljonov EXPO 2020 in neformalno poslovno mreženje
Torek, 7. december 2021
  Obiski tujih paviljonov EXPO 2020 in neformalno poslovno mreženje
Sreda, 8. december 2021
  Opcijsko: obiski tujih paviljonov EXPO 2020 in neformalno poslovno mreženje ali voden ogled Dubaia in primeri dobrih poslovnih praks
četrtek, 9. december 2021
11.00 – 13.00 Poslovni forum: Predstavitev prebojnih rešitev in inovacij
13.00 – 15.00 Poslovno kosilo z mednarodno udeležbo, koroškimi podjetniki in župani neformalno poslovno mreženje na SLO paviljonu
Popoldan Opcijsko: voden, skupinski ogled izbranih paviljonov EXPO 2020 Dubaj
petek, 10. december 2021
  Skupinski prevoz hotel – letališče, let Dubaj – Ljubljana FLYDUBAI (10.00 – 13.30)
 
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij iz Koroške regije, in podjetja zainteresirana za investicije in sodelovanje s podjetji koroške regije vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko elektronskega obrazca, do 15.11.2021 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij in namen obiska EXPO Dubaj, ter vrstni red prijav. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.

Kontakt za dodatne informacije je Gospodarska zbornica Slovenije, Koroška gospodarska zbornica, Katja Pokeržnik, e- mail katja.pokerznik@gzs.si, tel: 031 647 677.

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 15. novembra 2021 in sicer s poslanim e-sporočilom na e-mail katja.pokerznik@gzs.si. Za odjave udeležencev delegacije po tem obdobju bo organizator delegacije zaračunal administrativni strošek v višini 300 EUR na udeleženca delegacije.
 

Stroški udeležbe

Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja. Informativni stroški skupinskega potovalnega aranžmaja znašajo okvirno 1.200 EUR in vključujejo povratno letalsko vozovnico v ekonomskem razredu s Fly Dubai na relaciji Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, z vključeno prtljago, nočitve z zajtrkom v enoposteljnih sobah v izbranem hotelu 5*, transfer letališče – hotel – letališče, zavarovanje rizika odpovedi v višini 6,55% (vključno s Covid – 19 zavarovanjem) in veljajo na dan objave vabila, ob predpostavki minimalno 10 naročnikov skupinskega potovalnega aranžmaja. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije, ki ureja skupinski potovalni aranžma za slovensko gospodarsko delegacijo, z možnostjo upoštevanja individualnih želja posameznega naročnika potovalnega aranžmaja. 
 
Možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe
Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o udeležbi v gospodarski delegaciji, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Gospodarska zbornica Slovenije. Do pridobitve potrdila o udeležbi so upravičeni tisti člani gospodarske delegacije, ki so se udeležili poslovnega foruma Predstavitev SLO prebojnih rešitev in inovacij ter izpolnili anketo o zadovoljstvu ob zaključku uradnega programa obiska delegacije.
 
 

Več informacij: