Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji: Digitalizacija in umetna inteligenca, EXPO 2020 Dubaj, 12. - 15. december 2021

sreda, 15. september 2021


Predstavnike slovenskih podjetij s področij digitalizacije in umetne inteligence, ki želijo obiskati svetovno razstavo EXPO 2020 Dubaj in se na slovenskem in izbranih tujih paviljonih srečati z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji, ki bo potekala od 12. do 15. decembra 2021.
 
Organizatorji delegacije Gospodarska zbornica Slovenije, v partnerstvu s SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, za udeležence delegacije pripravljamo:
 
  • aktivno udeležbo na slovenskem poslovnem forumu, osredotočenem na promocijo slovenskih prebojnih rešitev s področij digitalizacije in umetne inteligence,
  • poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji ciljnih tujih trgov,
  • strokovno voden obisk slovenskega in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj.
 

 Program obiska

 
Okvirni program obiska
Nedelja, 12. december 2021
  Let Ljubljana – Dubaj FLYDUBAI (14.30 – 23.20), skupinski prevoz letališče – hotel
Ponedeljek, 13. december 2021
10.00 – 10.45 Uraden sprejem udeležencev delegacije na SLO paviljonu
11.00 – 13.00 SLO poslovni forum digitalizacija in AI: Podatki za boljše življenje in poslovanje
13.00 – 15.00 Poslovno kosilo z mednarodno udeležbo, neformalno poslovno mreženje na SLO paviljonu
Popoldan Opcijsko: voden, skupinski ogled izbranih paviljonov EXPO 2020 Dubaj
Torek, 14. december 2021
dopoldan Opcijsko: obiski tujih paviljonov EXPO 2020 in neformalno poslovno mreženje
13.00 – 15.00 Poslovno kosilo z mednarodno udeležbo, neformalno poslovno mreženje na SLO paviljonu
popoldan Opcijsko: obisk izbrane SEZ/FTZ/lokalnih podjetij
Sreda, 15. december 2021
  Skupinski prevoz hotel – letališče, let Dubaj – Ljubljana FLYDUBAI (10.00 – 13.30)
 
 

Prijave


Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko elektronskega obrazca, najkasneje do 11. oktobra 2021, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na področja obravnavane delegacije ter vrstni red prijav. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.

Kontakt za dodatne informacije je Gospodarska zbornica Slovenije, Nataša Turk, e-mail: natasa.turk@gzs.si, tel: 01 58 98 152.

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 18. oktobra 2021 in sicer s poslanim e-sporočilom na naslov natasa.turk@gzs.si. Za odjave udeležencev delegacije po 18. oktobru 2021 bo organizator delegacije zaračunal administrativni strošek v višini 300 EUR na udeleženca delegacije.
 

Stroški udeležbe


Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja. Informativni stroški skupinskega potovalnega aranžmaja znašajo okvirno 1.235 EUR in vključujejo povratno letalsko vozovnico v ekonomskem razredu s Fly Dubai na relaciji Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, z vključeno prtljago, nočitve z zajtrkom v enoposteljnih sobah v izbranem hotelu 5*, transfer letališče – hotel – letališče, zavarovanje rizika odpovedi v višini 6,55% (vključno s Covid – 19 zavarovanjem) in veljajo na dan objave vabila, ob predpostavki minimalno 10 naročnikov skupinskega potovalnega aranžmaja. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije, ki ureja skupinski potovalni aranžma za slovensko gospodarsko delegacijo, z možnostjo upoštevanja individualnih želja posameznega naročnika potovalnega aranžmaja. Kontakt agencije je UNIVERZUM, V SVET d.o.o., Nada Balažic, tel: 01 232 0902, e-mail: nada@universum.si.
 
Možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o udeležbi v gospodarski delegaciji, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Gospodarska zbornica Slovenije.

Do pridobitve potrdila o udeležbi so upravičeni tisti člani gospodarske delegacije, ki so se udeležili poslovnega foruma Predstavitev SLO prebojnih rešitev in inovacij ter izpolnili anketo o zadovoljstvu ob zaključku uradnega programa obiska delegacije.
 
Vljudno vabljeni k sodelovanju!

 

Elektronski obrazec za prijavo
 

Želite izvedeti več?


Več informacij o gospodarskih delegacijah na EXPO Dubaj
 
Predstavitev poslovnega okolja Združenih arabskih emiratov