Vabilo na predstavitev: Gospodarska delegacija v Kanado, Ljubljana, 14. december 2022 ob 14:00 uri

četrtek, 01. december 2022


SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Ottawi, organizira informativno - koordinacijski sestanek na temo sodelovanja slovenskih podjetij v gospodarski delegaciji v okviru mladinskega svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju, Whistler, Britanska Kolumbija, Kanada.

Na sestanku, ki bo 14.12.2022, ob 14. uri v prostorih SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, bo gospod Simon Pribac iz veleposlaništva RS v Ottawi, predstavil:
  • potek dogodka v Whislerju,
  • okvirni program delegacije ter
  • možnosti za promocijo slovenskih podjetij.

Slovenska poslovna delegacija je načrtovana zadnje dni prvenstva, med 5. in 8. februarjem 2023.

Namen poslovne delegacije je spodbuditi medsebojni interes za sodelovanje med slovenskimi in tujimi partnerji, vzpostaviti in okrepiti vezi ter najti nove poslovne priložnosti. Mreženje s predstavniki tujih podjetij kot so Salomon, Rossignol, Fischer in Swix bo možno cel čas prvenstva ob predstavitvah njihovih blagovnih znamk.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja s področja proizvodnje, distribucije in razvoja športne opreme, športnega turizma in športno-medicinskih / športno-zdravstvenih dejavnosti ter ostale deležnike vljudno vabimo, da se sestanka udeležijo.

Svojo prisotnost prosimo potrdite preko elektronske prijavnice, najkasneje do 12.12.2022.

Podrobnejše informacije glede:
- možnosti predstavitve slovenskih podjetij
- o mladinskem prvenstvu - splošno

Vljudno vabljeni.

 

Elektronska prijavnica

 

Preberite še:Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: