Vabilo: Priložnost za sodelovanje s proizvajalcem avtomobilov

sreda, 02. marec 2022
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani evropsko in svetovno priznanega proizvajalca avtomobilov ter enega od največjih globalnih avtomobilskih podjetij s sedežem v Zahodni Evropi prejela povpraševanje in interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji, ki ponujajo naslednje skupine izdelkov:
 
  1. »hardware« in »software« rešitve za ultrazvočne parkirne senzorje
  2. majhne sinterkeramične dele – 3 različni deli (tovrstni deli so potrebni kot ležaji v akustični loputi za izpušne sisteme)

Podjetje podrobnosti o poslovni priložnosti ne objavlja javno. Informacije o potencialnem kupcu in osnovno skico izdelkov pod št. 2, po katerih povprašuje kupec, lahko pridobite neposredno na SPIRIT Slovenija, pri osebi navedeni pod Dodatnimi informacijami.
 

Zaintersirana podjetja vabimo k posredovanju predstavitve

Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki ponujate zgoraj navedene izdelke, vabimo k prijavi!
 
Rok za prijavo je sreda 23.3.2022, do 10.00 ure.

Prosimo, da na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si do navedenega roka posredujete svojo predstavitev podjetja kot potencialnega dobavitelja (v angleškem jeziku) vključno s predstavitvijo konkretnega/ih izdelka/ izdelkov, ki jo / jih išče kupec.

Na podlagi vaše predstavitve bodo predstavniki tega priznanega avtomobilskega podjetja izbrali slovenska podjetja, ki bodo imeli možnosti za nadaljnje sodelovanje in pogovore.

 

Dodatne informacije:

Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, email: mojca.becinkret@spiritslovenia.si

 

Morda vas zanima tudi: