Vabilo: Sodelovanje s proizvajalcem tovornih in motornih vozil

četrtek, 05. maj 2022


SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani globalno priznanega proizvajalca različnih vrst tovornih in motornih vozil (tovornjaki, avtobusi, kombiji, vlečna vozila, delovna vozila, itd.) s sedežem v Zahodni Evropi prejela novi interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji, ki bi želeli postati njihovi potencialni dobavitelji za naslednje skupine izdelkov v tovornih vozilih:
 
  1. predali za shranjevanje,
  2. sredinski shranjevalni moduli,
  3. spodnja ležišča, in
  4. zgornja ležišča.
Tuji kupec išče potencialne pogodbene dobavitelje, ki:
  • lahko zagotovijo JIS (Just-in-sequence) dostave,
  • imajo »know-how« s področja montaže.
Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki ponujate zgoraj navedene izdelke in lahko zagotovite  storitve, ki jih kupec pričakuje od potencialnih dobaviteljev, vabimo k prijavi!
 

Prijava in dodatne informacije


Podjetje podrobnosti o poslovni priložnosti ne objavlja javno. Informacijo o potencialnem kupcu in podrobnejše informacije o poslovni priložnosti (vključno s fotografijami izdelkov), lahko pridobite neposredno na SPIRIT Slovenija.

Rok za prijavo je ponedeljek, 16.5.2022 do 10.00 ure.

Prosimo, da na e-naslov: barbara.kosmacpajntar@spiritslovenia.si do navedenega roka posredujete svojo predstavitev podjetja kot potencialnega dobavitelja (v angleškem jeziku) vključno s predstavitvijo izdelkov (na maksimalno 8 straneh).

Na podlagi vaše predstavitve bodo predstavniki tega priznanega avtomobilskega podjetja izbrali slovenska podjetja, ki bodo imela možnosti za nadaljnje sodelovanje in pogovore.

Dodatne informacije:
Barbara Kosmač Pajntar, tel. 01 5891 872, e-mail: barbara.kosmacpajntar@spiritslovenia.si

 

Preberite tudi:


Kakšni so trendi v avtomobilski industriji

Vertikalna integracija avtomobilske industrije