EU-Japan Green Cluster/SME Mission, Tokio, 28. februar - 1. marec 2024

torek, 20. junij 2023
 

Priložnost za predstavitev zelenih tehnologij na sejmu Decarbonisation Expo v Tokiu


Center za industrijsko sodelovanje med EU in Japonsko vabi mala in srednje velika podjetja ter grozde iz držav članic Evropske unije k udeležbi na poslovnem dogodku Green Cluster/SME Mission, ki bo februarja 2024. 

Misija zelenih grozdov in MSP bo organizirana ob sejmu Decarbonisation Expo v Tokiu na Japonskem. Center bo izbranim podjetjem pokril stroške vstopa na sejem ter vse druge stroške, povezane z dogodkom B2B (prevajanje, letaki, spremljanje). Stroške letalskih vozovnic in nastanitve krijejo udeleženci sami.

Center kot dodatni del poslovne misije ponuja tudi podporo podjetjem iz EU, ki iščejo japonske poslovne partnerje za izvedbo projektov zunaj Japonske.

Dogodek Green Cluster/SME Mission je namenjen MSP in grozdom iz držav EU ali partnerskih držav COSME, vključno z Ukrajino, ki delujejo v naslednjih sektorjih:
 
  • proizvodnja in ohranjanje energije: obnovljivi viri energije, biomasa, zajemanje in shranjevanje ogljika (CCS), mali modularni reaktorji (SMR), soproizvodnja, shranjevanje energije, napredni materiali, toplotna izolacija ...
  • učinkovitost in trajnost: trajnostni potrošniški izdelki, recikliranje, zmanjševanje količine odpadkov, izdelki za večkratno uporabo ...
  • mobilnost: vozila brez emisij, vodik, e-kolesa, gorivne celice, mikro mobilnost …

Je edinstvena priložnost za srečanje z japonskimi podjetji ter vzpostavitev odnosov s potencialnimi trgovinskimi, tehnološkimi in naložbenimi partnerji.
 

Podrobnosti o dogodku Green Cluster/SME Mission

 
  • Datum: 28. februar – 1. marec 2024
  • Kraj: Tokio, Japonska
  • Rok za prijavo: 30. oktober 2023
  • Kandidati bodo o rezultatih obveščeni do 30. novembra 2023. 
 

Dodatne informacije:

Denis Ledent
EU-Japan Centre for Industrial Cooperation
e-naslov: d.ledent@eu-japan.eu 

Preberite tudi: