IFE 2024, London, 25. - 27. marec 2024

sreda, 02. avgust 2023
 

Med 25. in 27. marcem 2024 bo v kongresnem centru ExCeL London potekal mednarodni sejem hrane in pijače "IFE, International Food & Drink Event".
 
IFE lastnikom in proizvajalcem blagovnih znamk prehrambnih izdelkov in pijač zagotavlja vrhunsko strokovno okolje za krepitev prepoznavnosti, navezovanje neposrednih poslovnih stikov ter širitev prodaje v Združenem kraljestvu in drugod. Z več kot 40-letno tradicijo zagotavljanja visokokakovostnih poslovnih povezav IFE za kupce prehrambnih izdelkov in pijač predstavlja največjo platformo za iskanje novih proizvodov. 
 
Dogodka se udeležujejo kupci in ponudniki vodilnih blagovnih znamk v maloprodaji, gostinstvu in trgovini na debelo/distribuciji, vključno s podjetji, kot so Sainsbury's, Tesco, Ocado, Wholefoods, Caffe Nero, Pizza Express, British Airways, Nestle, Booker, Brakes in številna druga …
 
IFE 2024 bo skupaj z dogodkoma "HRC, HRC, Hotel, Restaurant & Catering" ter "UK Pub Show" predstavljal celovito prireditev, ki bo na enem mestu združila področje hrane in pijač, gostinstva ter hotelirstva. 
 
Organizatorji pričakujejo več kot 1.500 razstavljavcev in več kot 27.000 kupcev. 
 
Spletna stran: www.ife.co.uk 
 

Dodatne informacije:

Montgomery Group
IFE - International Food & Drink Event team
 
 
 

Preberite tudi: