Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji Zdravje, EXPO 2020 Dubaj, 25. – 29. januar 2022

sreda, 13. oktober 2021

Vabimo predstavnike slovenskih podjetij s področja zdravja in medicine, ki želijo obiskati svetovno razstavo EXPO 2020 Dubaj in se na slovenskem in izbranih tujih paviljonih srečati z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji k udeležbi v gospodarski delegaciji bo potekala od 25. do 29. januarja 2022.
 
Za udeležence delegacije bomo organizirali aktivno udeležbo na poslovnem forumu, osredotočenem na promocijo slovenskih inovativnih rešitev s področja personalizirane medicine, poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji, vodene obiske slovenskega in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj ter obisk sejma Arab Health 2022, ki velja za enega izmed največjih sejmov s področja medicine in medicinske opreme v tem delu sveta.
 
Pripravili bomo tudi elektronsko brošuro s predstavitvijo vseh sodelujočih podjetij.
 
Dogodek organizirata SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj ter tehnologijo v sodelovanju s SRIP Zdravje - medicina ob podpori skupine ZIT – eZdravje.
 

Program obiska

  
Okvirni program obiska gospodarske delegacije
Torek,
25.1.2022
Let v Dubai, transfer do hotela in namestitev
Sreda,
26.1.2022
Okvirno trajanje programa od 10. do 18. ure
  • Obisk sejma Arab Health z možnostjo poslovnega mreženja in udeležbo na strokovnih predavanjih
Četrtek,
27.1.2022
Okvirno trajanje programa od 10. do 19. ure
  • Uraden sprejem in voden ogled po slovenskem paviljonu
  • Poslovni forum Personalizirana medicina (v sodelovanju s SRIP Zdravje - medicina)
  • Poslovno kosilo in neformalno poslovno mreženje na SLO paviljonu med udeleženci foruma
  • Organiziran obisk izbranih paviljonov drugih držav
Petek,
28. 1.2022
Okvirno trajanje programa od 10. do 15. ure
  • Organizirani obiski izbranih paviljonov drugih držav
  • Poslovno kosilo z mednarodno udeležbo, neformalno poslovno mreženje na SLO paviljonu
Sobota,
29.1.2022
Transfer do letališča, let iz Dubaja
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko elektronskega obrazca, najkasneje do 12. novembra 2021, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na področja obravnavane delegacije ter vrstni red prijav. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.
 
Kotizacije ni.
 
Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 5.1.2022 in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tina.lukan@spiritslovenia.si Za odjave udeležencev delegacije po 5. januarju 2022 bo organizator delegacije zaračunal administrativni strošek v višini 300 EUR na udeleženca delegacije.
 

Stroški udeležbe

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic, T: 01 – 232 0902, E nada@universum.si, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Informativni stroški potovalnega aranžmaja znašajo 1.131 EUR  in vključujejo povratno letalsko vozovnico Zagreb - Dubai - Zagreb v ekonomskem razredu, transfer iz Ljubljane do Zagreba ter transfer iz letališča do hotela, 4 nočitve z zajtrkom v enoposteljnih sobah v izbranem hotelu 4*, in veljajo na dan objave vabila, ob predpostavki minimalno 10 naročnikov potovalnega aranžmaja.
Stroške prevoza iz hotela do EXPO Dubai krije SPIRIT Slovenia.
 
Možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe
 
Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi na gospodarsko delegacijo, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda SPIRIT Slovenia.
 
Kontaktna oseba: Tina Lukan, E: tina.lukan@spiritslovenia.si, T: +386 1 5309 826

Vljudno vabljeni k udeležbi!

 

Seznam prijavljenih podjetj

Elektronski obrazec za prijavo

 

Želite izvedeti več?


Več informacij o gospodarskih delegacijah na EXPO Dubaj
 
Predstavitev poslovnega okolja Združenih arabskih emiratov