Vabilo na srečanje z nabavniki nemških podjetij v okviru 59. BME simpozija nabavnikov in logistov, Berlin, 12. - 15. november 2024

torek, 27. februar 2024


SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Slovensko-nemško gospodarsko zbornico v času od 12. do 15. novembra 2024 pripravlja izhodno delegacijo v Berlin, v okviru katere bodo slovenska podjetja aktivno sodelovala na 59. Simpoziju logistov in nabavnikov BME.


Foto: Arhiv SPIRIT Slovenija
 

Predvidena velika udeležba na 59. Simpoziju logistov in nabavnikov BME

BME je nemško zvezno združenje za management dobavnih verig, nabavo in logistiko. Rdeča nit letošnjega dogodka bo ravnotežje v nabavni strategiji med stroškovno učinkovitostjo, stabilnimi dobavnimi verigami in ustvarjanjem vrednosti ter harmonizaciji globalnih in lokalnih nabavnih praks. Posebna pozornost bo namenjena tudi priložnostim, ki jih prinaša umetna inteligenca.

Organizatorji pričakujejo preko 1300 udeležencev - odločevalcev nakupnih procesov iz nemških podjetij. Pretekla leta so se dogodka udeležila podjetja, kot so: Bosch Rexroth AG, Siemens AG, Thyssenkrupp AG, SAP Deutschland SE & Co. KG in Airbus Operations GmbH.
 
Sodelujoča  podjetja bodo v okviru dogodka imela možnost sodelovanja na aktualnih predavanjih s področja trendov nabave ter predstavitve na slovenski skupinski stojnici v velikosti 8m2. Hkrati bodo imela odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z nemškimi nabavniki.
 

Pogoji predstavitve in potovalni paket

Število mest je omejeno na 15 podjetij. Prednost bodo imela podjetja z naslednjih področij:
 
  • Strojna industrija
  • Elektrotehnična industrija
  • IT/software
  • Zelene storitve & rešitve trajnostnega razvoja

Vsa zainteresirana podjetja in prijavljena podjetja mora dokončno potrditi še glavni organizator dogodka.


Za namen skupne predstavitve in promocije sodelujočih slovenskih podjetij bo SPIRIT Slovenija pripravil predstavitveno brošuro, v kateri bodo predstavljeni vsi sodelujoči. Vsem prijavljenim bo SPIRIT Slovenija poslal informacijo o načinu priprave brošure ter povezavo do serverja, kamor bodo sodelujoča podjetja lahko naložila materiale.

Kotizacije ni.
SPIRIT Slovenija krije stroške najema in opreme stojnice ter kotizacijo za enega udeleženca iz podjetja.
 
Potovalni paket
Stroške prevoza, hotelske namestitve ter kotizacije za morebitnega drugega udeleženca iz istega podjetja (950 EUR brez DDV) krijejo udeleženci sami. Zainteresiranim podjetjem nudimo tudi možnost, da potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic, T: 01 – 232 0902, E nada@universum.si, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Stroški potovalnega aranžmaja znašajo 874 EUR (do 19. marca) in vključujejo povratno letalsko vozovnico v ekonomskem razredu, transfer iz letališče-hotel-letališče, 3 nočitve z zajtrkom v enoposteljnih sobah v hotelu Motel One Berlin - Spittelmarkt, in veljajo na dan objave vabila, ob predpostavki minimalno 10 naročnikov potovalnega aranžmaja.

 

Prijave za udeležbo na dogodku

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 19. marca 2024, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na prioritetna področja/sektorje ter vrstni red prijav.

Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili način in potek dogodka ter sestavo slovenske delegacije.
 
Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 15.aprila 2024, in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tina.lukan@spiritslovenia.si. Za odjave udeležencev delegacije po tem datumu bo organizator delegacije zaračunal strošek za plačno kotizacijo v višini 950 EUR na udeleženca delegacije.

Vljudno vabljeni.
 

Elektronska prijavnica za sodelovanje v izhodni delegaciji v Berlin


Dodatne informacije:

Tina Lukan, E: tina.lukan@spiritslovenia.si, T: +386 5309 826


 

Preberite tudi: