Grow Slovenia with GoogleGrow Slovenia with Google je pobuda, katere cilj je prispevati k okrevanju in razvoju slovenskega gospodarstva ter pospešiti digitalno preobrazbo kot odgovor na pandemijo COVID19. 

V okviru pograma so na voljo delavnice in individulna svetovanja. V slovenskem jeziku je lansirano tudi brezplačno orodje Market Finder.

Spirit Slovenija, javna agencija tesno sodeluje pri pobudi.
 

 

Komu je program namenjen?

 • Lastnikom majhnih ali srednjih podjetij, ki želite doseči večjo učinkovitost poslovanja, konkurenčno prednost in rast s pomočjo digitalne transformacije.
 • Zaposlenim, ki se želite seznaniti z osnovami digitalnega marketinga in digitalnimi orodji.
 • Vsem, ki želite napredovati ali zamenjati zaposlitev in za to potrebujete digitalna znanja.  
 • Študentom, ki želite ob študiju pridobiti praktična marketinška znanja in se spoznati z digitalnimi orodji.
 • Vsem, ki v podjetju načrtujete postavitev nove spletne strani in želite pričeti z oglaševanjem na Google, Facebook ali Instagram platformah.
 • Za vse, ki delate v turizmu in je spletna prisotnost podjetja odvisna izključno od vas.
 

Brezplačne spletne delavnice Grow Slovenia with Google


V sklopu pobude so na voljo brezplačne delavnice z vodilnimi domačimi strokovnjaki marketinga, poznavalci digitalnega sveta in umetne inteligence.

Delavnice so namenjene posameznikom in podjetjem, ki želite pridobiti marketinška in digitalna znanja, razviti digitalne veščine, spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele, ustvariti nova delovna mesta ter povečati učinkovitost, konkurenčnost in rast podjetja.Trenerji, vodilni domači strokovnjaki s področja marketinga in upravljanja z digitalnimi orodji, bodo v okviru interaktivnih delavnic delili svoje izkušnje, primere dobrih praks in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Delavnice so razvrščene v tri področja:
 
 • Osnove digitalnega marketinga in digitalnih veščin,
 • Osnove digitalnega marketinga in digitalnih veščin v turizmu,
 • Osnove umetne inteligence v marketingu in spletni prodaji.

Izvedene delavnice Grow Slovenia with Google v letu 2021 in 2022 

Individualno svetovanje

 • Želite izboljšati vaše oglaševanje na spletu in oblikovati najbolj optimalno marketinško strategijo?
 • Potrebujete nasvet kako se podati na pot digitalnega marketinga, kako izboljšati vašo spletno stran, optimizirati online oglase?
 • Želite spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele?

V okviru projekta Grow Slovenia with Google vam je na voljo možnost brezplačnega 1-urnega svetovanja s strokovnjakom s področja digitalnega marketinga. Na svetovanje se lahko prijavi vsako podjetje, ki je registrirano v Sloveniji!

 

Brezplačno orodje Market Finder

V sklopu pobude Grow Slovenia with Google je Google lansiral tudi brezplačno orodje Market Finder, podprto s tehnologijo umetne inteligence za mala in srednja podjetja, ki bodo tako lahko svoj posel lažje ponesla na globalni nivo.

Gre za brezplačno platformo, ki podjetja vodi na vsakem koraku njihove izvozne poti, pri čemer uporablja podatke in strokovno znanje partnerjev družbe Google. Več o orodju si lahko preberete na tej povezavi.

 

Želite izvedeti več?


Naše vsebine:
 


Posodobljeno: 28. december 2022